ویزای شنگن (شینگن) چیست؟

اتحادیه شینگن
اتحادیه ی شینگن موافقت نامه ای است که در سال 1985، شش کشور اروپای غربی اقدام به برداشتن مرز بین خود نمودند و از این طریق امکان تردد را بدون داشتن ویزا فراهم نمودند و در طی چند توافق دیگر کشورهای بیشتری از اتحادیه اروپا به آن پیوستند و در حاضر 26 کشور در اروپا از قوانین این پیمان پیروی می کنند. اسامی کشورهای عضو شینگین : ایتالیا، آلمان، فرانسه، اتریش، سوئیس، اسپانیا، بلژیک، دانمارک، لهستان، اسلوونی، استونی، فنلاند، یونان، مجارستان، لتونی، لیتوانی، لوکرامبورگ، مالت، هلند، بلژیک، ، سوئد ، اسلوواکی، جمهوری چک، نروژ،پرتغال، ایسلندو لیختن اشتاین. کسانی که از هر یک از کشورهای عضو شینگن , ویزای شینگن دریافت کرده اند ، بدون محدودیت می توانند به هر یک از این کشورها سفر نمایند. البته توجه داشته باشید ، ورود شما حتما بایستی از کشوری که ویزا دریافت کرده اید باشد.و خطوط هواپیمایی حتی می توانند از سوار کردن شما به هواپیما جلوگیری نمایند. ضمنا دریافت ویزای شینگن به منزله ورود شما به اتحادیه شینگن نمی باشد و افسرهای پلیس بخش مهاجرت کشورهای عضو شینگن مستقر در فرودگاها می توانند از ورود شما ممانعت به عمل آورند.به عنوان مثال سفارت فرانسه بسیار تاکید می کند که در هنگام مسافرت به آن کشور بایستی سایر مدارک از قبیل رزرو هتل، پرواز برگشت به ایران، بیمه مسافرتی،و پول نقد به اندازه کافی را داشته باشید. درخواست ویزای شیگن از هر یک از کشورهای عضو در صورتی امکانپذیز می باشد که بیشتریت زمان را در آن کشور اقامت داشته باشید، بهعنوان مثال اگرشما 8 روز در اتریش و 10 روز را در ایتالیا مقیم هستید در خواست ویزای شینگن شما تنها از سفارت ایتالیا امکان پذیر می باشد.

ویزای شینگن در ۴ نوع صادر می شود :
ویزای نوع A :ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شینگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شینگن گردد.
ویزای نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شینگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شینگن برساند.
ویزای نوع C : ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شینگن می شوند.
ویزای نوع D : ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان از آن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شینگن وارد و از آن خارج شوند. مدت ماندن با ویزای شینگن در هر بازه زمانی 180 روزه 90 روز می باشد و یا به عبارتی در هر 6 ماه می توانید فقط 90 روز در اتحادیه شینگن مقیم شود وچناچه اگر می خواهید بیشتر از این مدت بمانید بایستی در خواست اقامت از سفارت مربوطه نمایید.


هواپیمایی آسمان
هواپیمایی تابان
هواپیمایی آتا
هواپیمایی معراج
هواپیمایی ایران ایر
هواپیمایی کاسپین
هواپیمایی نفت
هواپیمایی قشم
هواپیمایی ایران ایرتور
هواپیمایی ماهان
هواپیمایی کیش ایر
هواپیمایی زاگرس